Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
arek krol (5255 niezalogowanych)
1 Post

(sylwia25)
Wiking
tel jest wylaczony wlasnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
Ja powiadomilbym jednak policje. podal to co wiesz o nim z tym adresem wlacznie.napewno to sprawdza,jezeli przyjda do tej osoby u ktorej byl zameldowany to moze ona go odnajdzie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Zameldowany to on nigdzie nie był, bo był nielegalnie. Gdyby najpierw byl legalnie i pozwolenie sie mu skonczyo, to adres by został. A zeby zarejestrowac telefon to podal byle jaki adres, moze nawet tam sobie mieszkal, ale zameldowany nie mogł byc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
zle sie wyrazilem,oczywiscie ze mogl podac jakikolwiek adres ale sadze ze podal adres kolegi. jezeli policja zacznie nachodzic kolege i wlascicieli domu to moze cos z tego wyniknie-kolega sie wkurzy i poda adres w polsce naprzyklad,a moze on wlasnie teraz u niego spi. pozatym zgloszeniem tego na policje spowodujesz ze koles nie bedzie mogl tutaj legalnie nic zrobic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty
kasia .
(kasienka81)
Nowicjusz
szkoda ze nie masz jego zdjecia jak bys dodala to by kazdy wiedzial jak wyglada.mysle ze powinnas isc na policje i zglosic oni juz go znajda napewno sprawdza tak jak napisali poprzednicy.nie czekaj bo wyjedzie i nie odzyskasz niczego a teraz jest jeszcze szansa.powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Powiem tylko tyle ....
Przykre jest to co się stało...
Niemniej z mojego osobistego punktu widzenia i prywatnego odczucia TU KONKRETNIE NA TYM FORUM CO DO OSOBY "SYLWIA 25"
TO DOBRZE TOBIE TAK

ZA TO , ŻE BEZPODSTAWNIE ATAKOWAŁAŚ MOJĄ OSOBĘ I W WULGARNYCH SŁOWACH OBRAŻAŁA...

ORAZ śmiesznie groziłaś ,że podasz do publicznej wiadomości mój nr telefonu ....śmieszny dlatego ....że telefon mój jest ogólnie dostępny na naszej klasie a na tym forum moje nazwisko nie jest ukryte i każdy może sobie ten nr zobaczyć ....

OKRADŁ CIEBIE BO WIDOCZNE TAK MIAŁO BYĆ ...

BO WIDOCZNIE JESTEŚ TEGO SAMEGO POKROJU CO ON SAM tylko mu nie przypasowałaś ..

TY SAMA najlepiej wiesz co zaszło między wami .....
WZIĄŁ kasę i być może coś jeszcze więcej bo jest pewny ,że nie pójdziesz z tym faktem na policję ... CZYŻ NIE TAK..."sylwia25"...???

Niemniej jak napisałem na początku ...przykre jest to ,że osoba której się pomogło , okradła pomagającego...

BĘDĘ musiał zweryfikować moje postępowanie tu na miejscu względem osób które przygodnie poznaję i jakoś im tam coś pomagam ...
OD DZISIAJ ZACZYNAM ZAMYKAĆ DRZWI OD MOJEGO MIESZKANIA....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(sylwia25)
Wiking
przypominam ci ze to ty mnie pierwszy obraziles na forum nie ja ciebie czlowieku ale to jest twoja codziennosc obrazac ludzi robisz to tylko otworzysz oczy i nie zycz drugiemu co tobie nie mile.bo nic ci nie da ze zamkniesz drzwi.a ja go wlasnie znalazlam wiec nie masz sie z czego cieszyc.dziekuje wam wszystkim za pomoc.a jeszcze jedno gabriel dlaczego jestes taki pewny ze nie poszlam z tym na policje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
sylwia25 napisał:
... dlaczego jestes taki pewny ze nie poszlam z tym na policje.Na to pytanie to już powinnaś sobie sama odpowiedzieć...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(lucas25)
Wiking
heheh
Pewnie chlopak niechcial byc zniom i sie teraz na nim msci
ps. najlepiej nikomu nie pomagac bo se mozna dupe sparzyc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
lucas25 napisał:
heheh
Pewnie chlopak niechcial byc zniom i sie teraz na nim msci
ps. najlepiej nikomu nie pomagac bo se mozna dupe sparzyc
MOŻE I TAK BYĆ JAK PISZESZ

Co prawda jeszcze się nie sparzyłem , jednak na zimne zawsze można podmuchać....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok